Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
KVARNER EXPO 2024

VABILO NA MEDNARODNO RAZSTAVO ROKODELSTVA 2024

29. 04. 2024
Avtor: Anja Podreka
KVARNER EXPO 2024

 

Centar Gervais,  Ulica Nikole Tesle 5,   od 17. do 19. maja 2024.

Otvoritev razstave bo 17.5.2024 ob 18h.

 

KVARNER EXPO 2024, je specializirani sejem Hrvaške obrtne zbornice. Poteka že 17. in se vrača v Opatijo, kjer je nastal pred 20 leti in kjer uspešno poteka že več let.

 

Leto 2024 je za Opatijo kot vodilno turistično destinacijo izjemno pomembno, saj obeležuje 180 let organiziranega turizma, kar je tudi obletnica hrvaškega turizma. Praznovanje 180 let turizma je tudi razlog, da se prodajno razstavo spominkov KVARNER EXPO 2024 ponovno izvede v Opatiji, saj je spominek sam produkt turizma.

 

Verjamemo, da bo nova lokacija prireditve in obeleženja 180 let organiziranega turizma v Opatiji, pritegnila veliko število razstavljavcev in obiskovalcev.

 

Cilj razstave je promocija hrvaških izdelkov in spominkov ter priložnost za obrtnike in podjetnike za izmenjavo poslovnih izkušenj in razvoj novih poslovnih sodelovanj.

 

Vabljeni!

 

 

jhkhgjkgh

 

 

Več informacij najdete na spodnji povezavi:


KVARNER EXPO 2024

Preberite tudi
Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo