Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Razpis za stojnice na MOS 2024

RAZPIS ZA NAJEM PRODAJNE ROKODELSKE STOJNICE NA MEDNARODNEM OBRTNEM SEJMU OBRTI IN PODJETNIŠTVA V CELJU

10. 06. 2024
Avtor: Anja Podreka
Razpis za stojnice na MOS 2024

 

RAZPIS ZA NAJEM PRODAJNE ROKODELSKE STOJNICE NA MEDNARODNEM OBRTNEM SEJMU OBRTI IN PODJETNIŠTVA V CELJU (MOS'2024, od 18. do 22. septembra 2024)

 

Spoštovani,

 

Sekcija za domačo in umetnostno obrt pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije bo na letošnjem MOS-u organizirala tržnico z rokodelskimi delavnicami.

 

Na podlagi izkušenj v zadnjih letih vedno bolj ekstremnimi vremenskimi razmerami smo sprejeli odločitev, da rokodelcem na sejmu v Celju ponudimo prodajne stojnice z dodatnim prostorom za prikazovanje izdelave izdelkov v hali, ki nam jo  je ponudil organizator. Rokodelska tržnica bo postavljena v hali C celjskega sejmišča, ki je namenjena tudi kulinarični ponudbi, ki je privlačna za obiskovalce in razstavljavcem zagotavlja boljši obisk.

 

K sodelovanju na »Rokodelski tožnici MOS'2024« se lahko prijavijo rokodelci, ki so s strani komisije za vrednotenje rokodelskih izdelkov pri OZS prejeli pozitivno mnenje oziroma certifikat »Rokodelstvo Art&Craft Slovenija«.

 

Poleg tega je pogoj sodelovanja tudi prisotnost na sejmišču vse dni sejma in prikazovanje izdelave izdelkov. Poskrbeli bomo, da boste imeli pred svojo stojnico dovolj prostora za postavitev opreme za prikazovane, za katero pa morate poskrbeti sami.

 

Postavitev enotne ureditve delavnic bo za člane sekcije za DUO tudi tokrat sofinancirala zbornica. Cena najema klasične »ulične A stojnice« (z električnim priključku in dodatnim (manjšim) skladiščnim prostorom v njeni neposredni bližini) znaša za člane OZS 120,00 EUR, za nečlane pa 300,00 EUR.

 

Če se bo na razpis prijavilo več kot 15 delavnic, bo sodelujoče izbral Upravni odbor sekcije za DUO. Pri izbiri bo upošteval vrstni red prispelih prijav, privlačnost predstavitve posamezne dejavnosti za delo »v živo«, pozornost pri izbiri pa bo usmerjena tudi zastopanju čim širšega kroga rokodelskih panog.

 

Rokodelci, ki želite nastopiti na največji sejemski prireditvi v Sloveniji v okviru sekcije za DUO, lahko pošljete evidenčno prijavo na naslov  anja.podreka@ozs.si. Prijavnica mora vsebovati: osebne podatke rokodelca ali naziv podjetja, telefonsko številko, davčno številko, naziv dejavnosti, ki bo predstavljena in številko certifikata strokovne komisije za DUO.

 

Sekcija bo zbirala prijave do 19. junija 2024, rokodelci pa boste o izboru obveščeni do konca meseca junija, ko vam bomo posredovali tudi podrobnejša pojasnila o nastopu.

 

Za dodatna pojasnila smo vam na razpolago.

 

Lep pozdrav,

Anja Podreka
Višja strokovna sodelavka

 

 

Goran Lesničar Pučko                                               
Sekretar sekcij                                                                                    

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo