Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
VABILO K MEDNARODNI RAZSTAVI ROKODELSTVA

KVARNER EXPO Opatija 2024

26. 03. 2024
Avtor: Rems
VABILO K MEDNARODNI RAZSTAVI ROKODELSTVA

 

 

 

Obrtna zbornica Primorsko-goranske županije nadaljuje s tradicijo izvajanja razstavno-prodajnega sejma spominkov in avtohtonih izdelkov KVARNER EXPO 2024 na novi lokaciji v Opatiji, Gervais Center, Ulica Nikole Tesla 5, od 17. do 19. maja. 2024.

 

KVARNER EXPO 2024, kot specializirani sejem Hrvaške obrtne zbornice, poteka že sedemnajstič in se vrača v Opatijo, kjer je nastal pred 20 leti in kjer uspešno poteka že leta.

 

Leto 2024 je za Opatijo kot vodilno turistično destinacijo izjemno pomembno, saj obeležuje 180 let organiziranega turizma, kar je tudi obletnica hrvaškega turizma. Praznovanje 180-letnice turizma je tudi razlog, da se prodajna razstava spominkov KVARNER EXPO 2024 ponovno izvede v Opatiji, saj je spominek sam produkt turizma, spominek, obeležje; spomin na določen dogodek, kraj ali osebo.

 

 

expo

 

 

 

Verjamemo, da bo nova lokacija prireditve v letu, ko obeležujemo 180 let organiziranega turizma v Opatiji, pritegnila veliko število razstavljavcev in obiskovalcev.

Cilj razstave je promocija hrvaških izdelkov in spominkov ter priložnost za obrtnike in podjetnike za izmenjavo poslovnih izkušenj in razvoj novih poslovnih sodelovanj.

 


VABLJENI K OGLEDU RAZSTAVE!

 

Za dodatna vprašanja ali pojasnila smo vam na voljo preko e-pošte: ok.rijeka@hok.hr

ali telefonske številke: 051/325 599

 

Več informacij lahko najdete tudi na povezavi:

Kvarner expo 2024

 

 

 

 

   

Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo