Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Naši izdelovalci

Na seznam

Zajc Polona s.p. – Izdelki iz gline

Muljava 3
1234 Mengeš

Kontakt: Polona Zajc
Telefon: 031 500 054
eNaslov: zajc.oblikovanjegline@gmail.com, info@potteryart.eu

Predstavitev:

Spretnosti lončarjenja sem se naučila pri tradicionalnem lončarju v Komendi, še ko sem obiskovala Šolo za oblikovanje v Ljubljani. Znanje sem nadgrajevala v keramičnem obratu Dekor v Ljubljani in v Lončarskem podjetju v Komendi. Samostojno pot sem začela leta 1995, od takrat ustvarjam v svoji delavnici v Mengšu.

Izdelki, ki prihajajo iz moje delavnice, imajo pridih tradicije, obsegajo pa gospodinjsko in dekorativno keramiko, mozaike in unikatne kose. V zadnjem času se spogledujem tudi s kamenino.

Pred kratkim sem prejela zlato priznanje za kulinarični spominek v kategoriji kuhinjskih pripomočkov Turistične zveze Slovenije za kozarec z reliefom situle iz Vač.


Kje si lahko še ogledate ali kupite naše izdelke:

Moji izdelki so na ogled na facebook strani Zajc Polona s.p. in na spletni strani, v pripravi je predstavitev na instagramu.

Nekaj naših izdelkov:
Zajc Polona s.p. – Izdelki iz gline Zajc Polona s.p. – Izdelki iz gline Zajc Polona s.p. – Izdelki iz gline Zajc Polona s.p. – Izdelki iz gline Zajc Polona s.p. – Izdelki iz gline Zajc Polona s.p. – Izdelki iz gline Zajc Polona s.p. – Izdelki iz gline Zajc Polona s.p. – Izdelki iz gline
Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo