Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Naši izdelovalci

Na seznam

Trgovina in galerija čipke Mojca

Blaževa ulica 2
4220 Škofja Loka

Kontakt: Jernej Jemc
Telefon: 04/5155 744
eNaslov: info@cipkemojca.com

Predstavitev:

Obrt in trgovina Čipke Mojca je mikro družinsko podjetje, ki se že 35 let trudi z ohranjanjem slovenske kulturne dediščine. To je z izdelovanjem slovenske ročno klekljane čipke, pribora za klekljanje in z oskrbo vseh mogočih tekstilnih materialov in sukancev, ki se uporabljajo pri klekljanju. Izdelujejo zavese in prte iz klekljanje čipke, okvirje, pladnje, klekljane čipke za nakit in dekoracijo, ter  mnoge unikatne in avtorske izdelke.  Redno organizirajo klekljarske razstave, ter tečaje in delavnice klekljanja za vse željne znanja te prelepe slovenske veščine.


Naša delavnica ima odprta vrata po urniku:
Od ponedeljka do petka od 14.00 do 18.00, v soboto od 9.00 do 12.00. Nedelja in prazniki zaprto.

Kje si lahko še ogledate ali kupite naše izdelke:

Kupec si naše izdelke lahko ogleda in kupi tudi na naslednji povezavi: https://www.facebook.com/cipkemojca

Nekaj naših izdelkov:
Trgovina in galerija čipke Mojca Trgovina in galerija čipke Mojca Trgovina in galerija čipke Mojca Trgovina in galerija čipke Mojca Trgovina in galerija čipke Mojca Trgovina in galerija čipke Mojca Trgovina in galerija čipke Mojca Trgovina in galerija čipke Mojca
    PODOBNI IZDELOVALCI
Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo