Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Naši izdelovalci

Na seznam

Tina Possnig s.p., Izdelovanje umetnih muh za muharjenje

Zlato polje 12A
4000 Kranj

Kontakt: Tina Possnig in Mirko Škafar
Telefon: 030 910 930 in 040 431 386
eNaslov: info@skafarsflyfishing.com

Predstavitev:

Izdelujemo umetne muhe za muharjenje, unikatne muhe za posebne priložnosti, vrhunske palice za muharjenje po naročilu ter inovativen ribiški izdelek Neon wax. Nudimo tudi popravila ribiških palic ter storitve turističnega muharskega vodenja in poučevanja.


Kje si lahko še ogledate ali kupite naše izdelke:

Naše izdelke si lahko ogledate in kupite v spletni trgovini Skafars Fly Fishing.

Nekaj naših izdelkov:
Tina Possnig s.p., Izdelovanje umetnih muh za muharjenje Tina Possnig s.p., Izdelovanje umetnih muh za muharjenje Tina Possnig s.p., Izdelovanje umetnih muh za muharjenje Tina Possnig s.p., Izdelovanje umetnih muh za muharjenje Tina Possnig s.p., Izdelovanje umetnih muh za muharjenje Tina Possnig s.p., Izdelovanje umetnih muh za muharjenje Tina Possnig s.p., Izdelovanje umetnih muh za muharjenje
Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo