Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Naši izdelovalci

Na seznam

Rutar d.o.o., Ljubljana - studio za poslikavo svile ter poslovna in promocijska darila

Poljedelska ulica 3
1000 Ljubljana

Kontakt: Alenka, Miran Rutar
Telefon: 01540 36 39, 040 428 353
eNaslov: info@rutar.si

Predstavitev:

Unikatni svileni izdelki - ročno slikane ali barvane svilene rute, ženski ter moški šali, kravate ter metuljčki (certifikat Art&Craft).


Nekaj naših izdelkov:
Rutar d.o.o., Ljubljana - studio za poslikavo svile ter poslovna in promocijska darila Rutar d.o.o., Ljubljana - studio za poslikavo svile ter poslovna in promocijska darila Rutar d.o.o., Ljubljana - studio za poslikavo svile ter poslovna in promocijska darila Rutar d.o.o., Ljubljana - studio za poslikavo svile ter poslovna in promocijska darila Rutar d.o.o., Ljubljana - studio za poslikavo svile ter poslovna in promocijska darila Rutar d.o.o., Ljubljana - studio za poslikavo svile ter poslovna in promocijska darila
  PODOBNI IZDELOVALCI
Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo