Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Naši izdelovalci

Na seznam

Moja Ovčka, Tjaša Šporar s.p.

Ravnik pri hoteršici 6b
1372 Hotedrica

Kontakt: Tjaša Šporar
Telefon: 031 818 308
eNaslov: info@mojaovcka.si

Predstavitev:

Nekoč je bil en mali škrat, ki je potreboval tople čevlje in nastali so prvi škorenjčki iz ovčje kože. In tako se je na mali kmetiji pojavila MOJA OVČKA.

Junija 2015 je društvo Drobnovratnik organiziralo natečaj za izdelke iz lesa, razpisan v okviru projekta “Spoznavanje Pivških presihajočih jezer s kolesi”. Les jelke z luknjicami povzročenimi zaradi koreninic bele omele, ki sem jih zapolnila z obarvano epoksi smolo, je bila zmagovalna kombinacija v kategoriji okrasni izdelki, saj izdelek deluje kot zemljevid te pokrajine, prepredene s številnimi presihajočimi jezeri.

Leta 2016 je moja občina Logatec razpisala natečaj v iskanju turističnega spominka Logatec. Izdelala sem obesek Logatec – drevo, v katerem je ujeto kolo in na njem so rumeni in zeleni lipovi listki. Navdih sem dobila iz grba občine, kjer so tudi upodobljeni lipovi listi in kolo. Tudi barve sem poskušala vsaj deloma ujeti- rumena , zelena.

Najbolj prepoznavni kosi mojega nakita so definitivno tačke in drevesa. Vsaka luknjica mojega nakita je ročno navrtana in vsaka vejica ročno izžagana.

Zelo rada tudi šivam, predvsem kapice za velike in male glave ter otroška oblačila in maske.


Kje si lahko še ogledate ali kupite naše izdelke:

Moje izdelke si lahko ogledate in jih kupite na rokodelskih sejmih (Artish Ljubljana / Radovljica, doma....). Kje se potikam, mi lahko sledite na facebook profilu Moja Ovčka.

Nekaj naših izdelkov:
Moja Ovčka, Tjaša Šporar s.p. Moja Ovčka, Tjaša Šporar s.p. Moja Ovčka, Tjaša Šporar s.p. Moja Ovčka, Tjaša Šporar s.p. Moja Ovčka, Tjaša Šporar s.p. Moja Ovčka, Tjaša Šporar s.p. Moja Ovčka, Tjaša Šporar s.p. Moja Ovčka, Tjaša Šporar s.p.
Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo