Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Naši izdelovalci

Na seznam

Medičarstvo Puž, Izdelovanje izdelkov domače in umetne obrti in prodaja izdelkov domače in umetne obrti, Matija Puž, s.p.

Mestni vrh 57/a
2250 Ptuj

Kontakt: Matija Puž
Telefon: 040 711 951
eNaslov: medicarstvo.puz@gmail.com

Predstavitev:

Pisalo se je leto 1935, ko se je vse skupaj zares začelo. Moja praded in prababica sta vztrajno in ponosno zagrizla v posel medičarstva in lectarstva. Prve lectove srčke iz medenega testa sta krasila z ljubeznijo ter tako počasi in vztrajno gradila tradicijo, ki živi še danes. Da, še danes v časih, ko sta tehnologija in napredek izoblikovala moderni svet, se zdi, da lectovemu srčku in medenjakom zob modernega časa ne zmore do živega. Še zmeraj se popolnoma vsi naši izdelki po starodavnih recepturah in mojstrskih znanjih izdelujejo ročno. Izključno ročno. In tako bo tudi ostalo. Generacije, ki so preživele otroštvo in mladost v povsem drugih časih romantike in ljubezni, so v dobršni meri tradicijo nakupa lectarskih izdelkov na stojnicah prenesle na mlajši rod. Vsekakor se bo ohranila muzejska vrednost tradicije, ki jo lahko vidimo tudi v slovenskem filmu Cvetje v jeseni, vsekakor bo preživela več kot 100-letna tradicija naših izdelkov... Strah in upanje ob enem, da ta čudovit izraz tradicije ne zamre, pa je seveda na še kasnejših generacijah, ki bodo morda lectove srčke gledale celo na drugih galaksijah.


Kje si lahko še ogledate ali kupite naše izdelke:

Kupec si naše izdelke lahko ogleda in kupi tudi preko te povezave: https://www.facebook.com/medicarstvopuz/

Nekaj naših izdelkov:
Medičarstvo Puž, Izdelovanje izdelkov domače in umetne obrti in prodaja izdelkov domače in umetne obrti, Matija Puž, s.p. Medičarstvo Puž, Izdelovanje izdelkov domače in umetne obrti in prodaja izdelkov domače in umetne obrti, Matija Puž, s.p. Medičarstvo Puž, Izdelovanje izdelkov domače in umetne obrti in prodaja izdelkov domače in umetne obrti, Matija Puž, s.p. Medičarstvo Puž, Izdelovanje izdelkov domače in umetne obrti in prodaja izdelkov domače in umetne obrti, Matija Puž, s.p. Medičarstvo Puž, Izdelovanje izdelkov domače in umetne obrti in prodaja izdelkov domače in umetne obrti, Matija Puž, s.p.
    PODOBNI IZDELOVALCI
Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo