Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Naši izdelovalci

Na seznam

Lončarstvo Spruk

Volčji Potok 39 e
1235 Radomlje

Kontakt: Katarina Spruk
Telefon: 041 244 593
eNaslov: kspruk@gmail.com

Predstavitev:

Vrednost naše blagovne znamke je v kakovosti, domačnosti, tradiciji izdelkov izdelanih v sodobni obliki, lastni modeli in oblike. Individualen pristop za izdelavo celotne kolekcije uporabnih izdelkov za kuhinjo in dom.

V redni ponudbi imamo  lončene posode ročno izdelane na lončarskem vretenu kot so potičniki, pekači vseh vrst in oblik, sklede in krožniki, skodelice, majolike itd.  Izdelujemo tudi unikatne keramične izdelke po želji in naročilu kupca, kot so npr. keramični vrtni palčki, zmaji, spominki, magnetki, hišne tablice, itd.

Vsi izdelki so atestirani s priloženim navodilom za uporabo.

Priznanja:

- Certifikat izdelek domače obrti OZS

- Certifikat kakovosti Srca Slovenije


Kje si lahko še ogledate ali kupite naše izdelke:

Prodaja in ogled izdelkov sta možna v delavnici v Volčjem Potoku, na sejmih in v turističnih pisarnah. Trenutno je v pripravi tudi spletna stran.

Nekaj naših izdelkov:
Lončarstvo Spruk Lončarstvo Spruk Lončarstvo Spruk Lončarstvo Spruk Lončarstvo Spruk Lončarstvo Spruk Lončarstvo Spruk Lončarstvo Spruk
Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo