Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Naši izdelovalci

Na seznam

Korošec Darko s.p. izdelki domače obrti

Preglov trg 1
1000 Ljubljana

Kontakt: Darko Korošec
Telefon: 041 503 863
eNaslov: info@glasbila-korosec.si

Predstavitev:
  • Lončeni bajs, trstenke, haloška žvegla, prekmurska strujščica, brnivka, škof bas, N'tara, kalimba bobni, ropotulje, lubnota piščal, raglje, didgeredoo, dežna polica, ksilofoni, čivink, harfa...
  • Vedno sem vesel, če me kdo poklice ali obišče in mi sporoči, da pozna kakšno ljudsko glasbilo, ki ga še ne izdelujem ali ne poznam. Lahko pa mi sporoči le svojo idejo o glasbilu in skupaj potem ugotoviva, če bi ga lahko izdelal.
  • Vsi, ki že imate različna glasbila, pa potrebujete pomoč, da bi jih popravili ali obnovili in iztrgali zobu časa, mi lahko pišete ali me pokličete.
  • Popravljam različna glasbila, tudi nekatera, ki jih še ne izdelujem.
  • Vodim tudi predstavitve in delavnice starih ljudskih glasbil.

Kje si lahko še ogledate ali kupite naše izdelke:
Moje izdelke si lahko ogledate in kupite v Pletni, Cesta svobode 37, Bled, v Galeriji daril Skrinja, Gospodarska 28, Maribor, na Ptujskem grad, Ptuj, v Vrču, BTC - dvorana A, Ljubljana, v trgovini Laura, Metodov trg 20, Ljubljana in v Postonjski jami, Postojna.
Nekaj naših izdelkov:
Korošec Darko s.p. izdelki domače obrti Korošec Darko s.p. izdelki domače obrti Korošec Darko s.p. izdelki domače obrti Korošec Darko s.p. izdelki domače obrti
Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo