Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Naši izdelovalci

Na seznam

Jurij Mlakar Umetnostna obrt s.p.

Ob Farjevcu 27
1000 Ljubljana

Kontakt: Jurij Mlakar
Telefon: 031 704 038
eNaslov: mlakar@galerijarustika.si

Predstavitev:

Jurij Mlakar nadaljuje obrt po Janku in Zdeni Mlakar, začetki družinske tradicije izdelovanja replik starih poslikav segajo v leto 1974. Velik opus del vsebuje replike poslikanih panjskih končnic, poslikanih kmečkih skrinj in omar, svečnikov, poslikanih zibelk in drugih dekorativnih izdelkov. Janko in Zdena Mlakar sta prejemnika priznanja Zlata vitica. Poleg organizacije mnogih razstav so bili naši izdelki prisotni tudi na vseh 20 bienalnih razstavah v Slovenj Gradcu. Od leta 1998 do 2017 smo tržili rokodelske izdelke v razstavni galeriji domačih in umetnostnih obrti  Rustika na Ljubljanskem gradu, danes pa jih lahko kupite v galeriji Rustika na Stritarjevi ulici 9 poleg Tromostovja.


Kje si lahko še ogledate ali kupite naše izdelke:

Naše izdelke si lahko ogledate in kupite v galeriji Rustika, ki se nahaja na Stritarjevi ulici 9 poleg Tromostovja v Ljubljani.

Nekaj naših izdelkov:
Jurij Mlakar Umetnostna obrt s.p. Jurij Mlakar Umetnostna obrt s.p. Jurij Mlakar Umetnostna obrt s.p. Jurij Mlakar Umetnostna obrt s.p. Jurij Mlakar Umetnostna obrt s.p.
Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo