Volilna skupščina sekcije za domačo in umetnostno obrt

15. marec 2006

V sredo, 15. marca, so se zbrali poslanci skupščine sekcije za domačo in umetnostno obrt. Poslanke in poslanci so sprejeli poročilo o opravljenem delu v zadnjih štirih letih, potrdili načrt dela za letos in izvolili vodstvo sekcije za obdobje od 2006 do 2010.

Poslanci sekcije za domačo in umetnostno obrt so se odločili, da bo sekcijo do leta 2010 sekcijo vodil upravni odbor v sestavi: Franc Kremžar (Komenda), Marjan Starc (Koper), Anica Mihorko (Ljubljana), Jožica Celec (Moravske Toplice), Jernej Bortolato (Sežana), Franc Jaklič (Ribnica), Janko Mlakar (Ljubljana), Matija Hiršenfelder (Škofja Loka), Andreja Žagar (Maribor) in sekretar sekcije Goran Lesničar-Pučko. Izmed članov upravnega odbora so funkcijo predsednika sekcije ponovno zaupali Francu Kremžarju.

 

Franc Kremžar,
predsednik sekcije za domačo in umetnostno obrt Komenda
Obrtna dejavnost: lončarstvo
Obrtnik od leta 1985

Avtor: Eva Mihelič


8. julij 2011

Brezplačno usposabljanje za NPK pletar/pletarka
Uaposabljanje pripravlja Zadruga Pomelaj v okviru čezmejnega projekta Rokodelska akademija, ki je sofinanciran iz sredstev Evropske unije. Usposabljanje se bo začelo 18. julija.
Več
16. junij 2011

V Veržeju odprli Ekomuzej
Novo pridobitev Zavoda Marianum je v petek, 10. junija odprl minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, mag. Dejan Židan. Za projekt izgradnje Ekomuzeja je investitor uspel pridobiti nepovratna sredstva iz evropskega razpisa.
Več