Rustika

Naslov: Črna vas 91f
1000 Ljubljana
Stik: Zdenka in Janko Mlakar
Mobitel: 041/859 666
Opis:

Zdena in Janko Mlakar iz Ljubljane izdelujeta replike poslikanega in stilnega pohištva, predmetov notranje opreme ter nekaterih primerov dediščine ljudskega slikarstva, zlasti še poslikane panjske končnice. V bogatem ustvarjalnem opusu sta razvila visoko raven poslikav, ki s primernim patiniranjem dobijo značaj ustrezne starosti ter videz popolnih replik.

Dodatno vrednost njunega delovanja predstavlja tudi trgovina izdelkov domačih in umetnostnih obrti na Ljubljanskem gradu, kjer združujeta poleg svojih izdelkov tudi druge vrhunske izdelke, ki so označeni z znakom »Rokodelstvo - Art&Craft - Slovenija«. To je izjemno v Sloveniji in pomeni hkrati tudi vrh kakovostne ter razpoznavne spominkarske ponudbe.

Naziv poklica:
Izdelki:
Predstavitev in prodaja izdelkov:
8. julij 2011

Brezplačno usposabljanje za NPK pletar/pletarka
Uaposabljanje pripravlja Zadruga Pomelaj v okviru čezmejnega projekta Rokodelska akademija, ki je sofinanciran iz sredstev Evropske unije. Usposabljanje se bo začelo 18. julija.
Več
16. junij 2011

V Veržeju odprli Ekomuzej
Novo pridobitev Zavoda Marianum je v petek, 10. junija odprl minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, mag. Dejan Židan. Za projekt izgradnje Ekomuzeja je investitor uspel pridobiti nepovratna sredstva iz evropskega razpisa.
Več