Les-kra Dimitrij Krajnc s.p.

Naslov: Glavni trg 17
2380 Slovenj Gradec
Stik: Dimitrij Krajnc
Telefon: 02/883 82 74
Mobitel: 040/579 027
WWW: www.les-kra.si
E-pošta: info@les-kra.si
Opis:

Želimo vam predstaviti lesene igrače in pohištvo z skupnim imenom LES-KRA. 

LES-KRA lesenim izdelkom dajejo posebnost:

  • izbira materiala (les navadne bukve)
  • ekološka usmerjenost
  • zaščita lesa z barvami zdravju otrok neškodljivih sestavin 
  • didaktičnost (razvijanje motoričnih sposobnosti otroka v vseh obdobjih starosti)
  • prilaganje potrebam individualnega kupca (barva,velikost, oblike)
  • pozitivno mnenje Obrtne zbornice Slovenije o izdelku umetnostne obrti
  • garancija.

Igrače in pohištvo so izdelani iz kvalitetnega lesa listavcev, prevladuje les navadne bukve. Za barvanje so uporabljene barve slovenskega proizvajalca, ki ima potrdila o primernosti barv za otroške igrače. Tako da barve ne vsebujejo zdravju otrok škodljivih sestavin. Kupec si lahko sam izbere barvno kombinacijo izdelka.  Pri izdelavi je velika pozornost namenjena  varnosti otrok oziroma uporabnikov, saj naši izdelki niso primerne oz. namenjene samo otrokom. Izdelki so tako brez ostrih robov, vsi robovi so zaokroženi oz. drugače obdelani. Ravno tako so na enak način obdelane vse luknje – izvrtine na igračah. Izdelki so brez majhnih delov, ki bi jih lahko otroci pojedli. Največjo nevarnost predstavljajo izvrtine kamor lahko zaidejo radovedni otroški prsti in se v katero tudi ujamejo in pri nekaterih izdelkih njihova teža. Ker so izdelki narejene iz lesa, so seveda nekoliko težji od plastičnih.

Prednost LES-KRA izdelkov je tudi garancija. Garancija pokriva vse skrite napake proizvoda ter ostale napake, ki nastanejo ob pravilni uporabi izdelka. Garancija ne pokriva poškodb zaradi nepravilne uporabe (lomi izdelka zaradi metanja, skakanja po njej ipd., obrabe zaradi vožnje, napak zaradi izpostavljenosti vodi ali drugim neprimernim okoljskim razmeram). Ob poškodbi  izdelka, ki je ne pokriva garancija, kupcem omogočimo nakup nadomestnega dela oz. poskrbimo za njeno popravilo. Ravno tako lahko kupci dokupijo del, ki bi se morebiti izgubil.

Vsi izdelki imajo pozitivno mnenje Obrtne zbornice Slovenije o izdelku domače in umetnostne obrti in so označene z ustrezno nalepko. 

Naziv poklica:
Predstavitev in prodaja izdelkov:
8. julij 2011

Brezplačno usposabljanje za NPK pletar/pletarka
Uaposabljanje pripravlja Zadruga Pomelaj v okviru čezmejnega projekta Rokodelska akademija, ki je sofinanciran iz sredstev Evropske unije. Usposabljanje se bo začelo 18. julija.
Več
16. junij 2011

V Veržeju odprli Ekomuzej
Novo pridobitev Zavoda Marianum je v petek, 10. junija odprl minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, mag. Dejan Židan. Za projekt izgradnje Ekomuzeja je investitor uspel pridobiti nepovratna sredstva iz evropskega razpisa.
Več